Nytt digitalt hem

Det var dags för ett nytt digitalt hem. Jag bloggade tidigare på Push Forward men då det sker lite förändringar i det bolaget kändes det inte rätt att fortsätta skriva om saker som bara relaterar till mig på den bloggen.

Den här domänen har jag haft i ett par år nu men i minst tre års tid har det bara varit en landningssida. Som du vet är Jonas Karlsson ett ganska vanligt namn och därmed som domän upptaget precis överallt. Istället blev det jskn.se som är en kombination av den första och sista bokstaven i mitt för- och efternamn.

Fantastiskt hur snabbt man kan komma igång med något i dag, särskilt om du inte har någon grafisk profil att ta hänsyn till. Jag gick in på Themeforest och bläddrade bland WordPress-teman, köpte PixelPower, installerade och konfigurerade lite plugins och på en timme hade jag en fullt fungerande och snygg blogg snurrandes på mitt webbhotell.

Tanken med bloggen är att skriva om vad jag gör både som person och företag och blanda fritt bland ämnen som konvertering, entreprenörskap, webbutveckling, trender, koncept, e-handel och ny teknik. En och annan bild från kameran och mobilen blir det nog också. Får se hur jag gör med min träningsblogg ”Jonas tränar”, tror den får fortsätta leva fritt.

Kommer även återinviga min kategori ”Spontan applåd” som innebär att jag då och då ger någon en spontan applåd för att hen är drivande, inspirerande, engagerande eller allmänt har gjort något bra för att ta oss framåt.

Kommer så klart fortsätta skriva blogginlägg och artiklar på andra ställen men då mer branschfokuserat.

Glad helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *