Charlie Jabaley – en omvandling och andra chans

Charlie Jabaley, även känd som CEO Charlie drev under många år ett framgångsrikt bolag inom musikindustrin. Efter flera års slit lyckades han till slut sälja miljontals skivor och blev miljonär. Men något kändes inte rätt, han var deprimerad och i takt med att högen med pengar växte, växte även hans mage och hans hälsa blev sämre.

Han insåg att något behövde ändras radikalt. I videoklippet ser du vad som hände efter hans framgång.

En omvandling som handlar om så mycket mer än viktminskning. Vi är alla olika, vi är människor och det är viktigt att sätta dig själv och din hälsa främst.

Värdera inte dig själv utifrån hur bra du gör saker i livet.

En frisk kropp är där man måste börja allt i livet

Sprang på en post om välbefinnande och lärdomar i livet, inlägget har titeln 25 Things About Life I Wish I Had Known 10 Years Ago och innehåller godbitar som:

  • A healthy body is where you have to start everything in life.
  • Don’t become too dependent on the stuff you own — otherwise, the stuff will own you.
  • Rest Before You Are Tired.

In och läs 25 Things About Life I Wish I Had Known 10 Years Ago →

Länktips: lära för liv

Busy days, därför tipsar jag om den här bloggposten. Mycket läsvärd.

Gillar:

”I know nothing” to me, means that you might be an educated person, but still, you know nothing. You can learn from everything and everyone.

Och:

We might learn things quickly, but we often forget things at the same rate—and sometimes we need to remind ourselves of the things we’ve learned.

25 Things About Life I Wish I Had Known 10 Years Ago →

Kontorsflytt

Push Forwards kontor

Städar ur vårt kontor ikväll.

Genom åren har det blivit ett par kontorsflyttar, när vi flyttade hit blev det vår största satsning hittills. Mycket stod på spel och mycket har hänt. Många minnen…

Under året som gått har jag både varit med om att lägga ner RevRise, startat upp Push Forward och jobbat med hemliga projekt, Push Forward har blivit en del av Infunnel, och idag blev det officiellt att Spoon investerar i oss.

Det går snabbt i hockey!

7 år senare

För ett par år sen satt jag i min lilla lägenhet och hade precis sagt upp mig. Mitt mål var att klara mig som egenföretagare åtminstone ett år och utvärdera egna företagsidéer.

Min första kund var hantverkarfirman som sprang runt i bostadsrättsföreningen. Sen har det rullat på i rask takt med uppdrag åt Betsafe, TV4/Idol, Systembolaget, Microsoft, Statoil, Betsson, Svenska spel, Dina Försäkringar, NCC, Tele2 mfl.

Push Forward logga

I höstas efter RevRise blev jag mer aktiv i mitt bolag Push Forward igen och i år fyller Push Forward 7 år. SJU ÅR!

Nu kan jag berätta att Push Forward blir en del av Infunnel. Väldigt spännande tid framöver!

Så här kommenterar jag sammanslagningen:

”Vårt mål har alltid varit att leverera förstklassiga webblösningar som driver våra kunders försäljning. Nu får vi ännu större möjligheter att nå dit. Infunnel har rätt tänk och tillsammans kommer vi att leverera de bästa lösningarna i branschen, både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.”

Läs mer i vår pressrelease →

Mina tidiga dagar som egenföretagare

Idag postade jag ett inlägg på Medium. Jag försöker bli bättre på att stanna upp och reflektera. Fundera över vad som varit bra, vad har varit dåligt, vad går att göra bättre.

Jag har alltid varit bra på att få saker gjorda. Jobbar du med mig händer det grejer! Jag är sämre på att stanna upp och reflektera men idag blev det verkligen en nostalgitripp med minnen sju år tillbaka i tiden. Det var nämligen då min resa som egenföretagare började.

In och läs The start of my first company (7 years ago) →