365 inlägg under 2016 – skapa och skriva något varje dag

Då kör vi! Nytt år, nya utmaningar.

Ett av mina förbättringsområden för 2016 är att förbättra mitt fokus.

Jag har alltid varit bra på att få saker gjorda. Jag är mindre bra på att stanna upp och sänka arbetstempot men när jag gör det inser jag hur viktigt det är att skapa tid till reflektion. Stanna upp och reflektera.

Det här är en utmaning jag ser fram emot, jag gillar att skriva. Jag har gjort några halvhjärtade försök att blogga tidigare men den här gången vill jag tänka större och mer långsiktigt. Det kommer bli tufft och jag vet inte riktigt vad som kommer krävas av mig men jag vet att jag tycker om att skriva.

Ett par ämnen jag kommer blogga om:

  • Digital marknadsföring
  • Konverteringsoptimering/webbanalys
  • E-handel
  • Företagande/entreprenörskap
  • Personlig utveckling
  • Allt annat som inspirerar mig just då

Det kommer inte alltid vara långt, det kommer inte alltid bli bra. Det viktigaste är att jag är konsekvent. Varje dag kommer jag skriva något och trycka publicera, det är vad jag lovar.

Du hittar alla blogginlägg här

Note to self: skapa mer tid till reflektion och inspiration

Jag har slagit av på arbetstakten senaste veckorna och har just nu semester helt från arbetet. Det har gett mig tid mer tid till att tänka och reflektera. Det ploppar upp idéer hela tiden och det har blivit ganska många anteckningar kring nya tillvägagångssätt, lösningar och nya idéer. Kreativiteten och inspirationen har ökat och längtan till produktion är stark.

Undrar om det beror på att jag tagit mig tid till att göra andra saker, göra ingenting och vila, tänka och reflektera.

Jag ska försöka skapa mig mer tid till att tänka och reflektera hädanefter, för att se vad det ger mig. Göra det till en vana att ägna en stund till eftertanke och bara skriva ner mina tankar.